Gerda ten Wolde

 

GERDA TEN WOLDE

Bert heeft mij verblijd met een eigen pagina op zijn site. Wat een eer voor iemand die nog maar een half jaartje haar hersenspinsels met de wereld durft te delen.
Kort aan het schrijven, maar het verhaal leefde al tijden in mijn hoofd.

Na een carrière van 23 jaar als vestigingssecretaresse bij een groot landelijk opererende installatiebedrijf, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Aanvankelijk in de secretariële dienstverlening, maar door een Ierse vriend (nee, niet Bert) aangespoord om me toch toe te leggen op elektrotechnische calculaties. Dat werd een succes en mijn bedrijf heeft jaren goed gedraaid.

Toen mijn man 3 jaar geleden stopte met werken, heb ik de lopende projecten afgerond en daarna de stekker uit het bedrijf getrokken.
Als jonge zestigers genieten we van ons vrije leven en gaan veelvuldig naar ons geliefde Frankrijk op vakantie.
Gestimuleerd door mijn man heb ik eindelijk de rust en tijd gevonden om mijn verhaal op te schrijven.

Henriëtte Josephine is een muisje wat bij ons in de tuin woont en leeft. Met eindeloos geduld en lekkere dingen heb ik haar zover gekregen dat ze, bij het zien van mijn man of mij, niet meteen razendsnel wegschiet. Daardoor kreeg ik de kans mooie en leuke foto’s van haar te maken. Eerlijk is eerlijk, een heleboel lieve vriendinnen in Nederland en Frankrijk voorzien mij ook van de meest geweldige foto’s, waar ik dankbaar gebruik van maak.

Ik wens u net zoveel plezier met het lezen van “Henriëtte Josephine, maar zij noemt me MUIS” als ik aan het schrijven ervan beleef.