Aflevering 6: Op de kast, in de kast

OP DE KAST, IN DE KAST
Geschreven door Bert Plomp

Elke zaterdag hadden de meisjes van 3a en 3b gezamenlijk een uur gymnastiek. Van elf tot twaalf uur. Daarna ving voor hen het weekend aan. In dat uur waren de jongens van beide klassen roostervrij. Zij hadden het laatste uur van de dag gym en wel van twaalf tot één.
In het roostervrije uur bezocht ik steevast, samen met mijn schoolbankgenoot Jaap, een café aan de Nobelstraat. Op de hoek van het Lucasbolwerk.
Onder het genot van een bakkie koffie en een warm saucijzenbroodje, speelden we daar een partijtje biljard.

Het was op een zaterdag in het vroege voorjaar van 1965, Conny en ik waren toen beiden 17 jaar oud, dat ik haar met een knipoog uitnodigde om, na afloop van de gymles, naar de sportzaal te komen. Ik wilde haar wat nieuwe, acrobatische toeren laten zien op de kast.
Ik had al eens gemerkt dat Conny, na haar uurtje gymnastiek, wat treuzelde met naar huis gaan. Ze stond dan bij de deur van de zaal te kijken hoe ik bepaalde gymnastische oefeningen uitvoerde.
Op die zaterdag, aan het einde van de gymles en nadat alle toestellen waren opgeborgen achter het grote gordijn, lummelde ik nog wat en kleedde mij langzaam aan. Bosma spoedde zich inmiddels naar huis om te lunchen. Hij moest later die middag weer terugkeren in verband met een belangrijke wedstrijd van Taveno. Die wedstrijd zou om vier uur aanvangen.
Conny en ik zouden die wedstrijd ook gaan zien. Mijn broer speelde namelijk mee.

Om kwart over één ging de deur naar de kleedkamer open en trad Conny in “mijn” favoriete outfit op pumps binnen.
Toen ik haar teder kuste, reageerde ze vurig. Ik nam haar snel bij de hand mee de sportzaal in. Achter het grote gordijn, onttrokken we ons volledig aan het oog.
Leunend tegen de daar opgeborgen turnkast, kuste ze mij hartstochtelijk op de mond. Hierop maakte ik haar brede felrode ceintuur los en ritste, wild van opwinding, de achterkant van haar wollen jurkje open. Vervolgens stroopte ik haar kleed over haar borsten en haar dijen omlaag.
Nadat zij uit haar jurkje was gestapt, hielp ik haar op de kast. Zij ging daarop languit op haar rug liggen, slechts gehuld in een behaatje, een jarretelletje en donkere nylonkousen.
Toen ik ook op de kast klom, spreidde zij haar fraaie benen. Zij liet ze aan weerszijden van de kast loom afhangen. Op weg naar haar mond kuste ik haar reeds vochtige vagina.
Eenmaal op haar liggend, begonnen we elkaar heftig te kussen. In alle extase hoorden we bijna te laat, dat de grote deur naar de sportzaal licht krakend openging en er iemand op dameshakken de ruimte betrad.
We schrokken ons rot en lieten ons snel van de kast afglijden. Toen ik even tussen de gordijnen door gluurde, zag ik nog net dat juffrouw Plaisir de grote deur van de sportzaal zachtjes achter zich sloot en zenuwachtig heen en weer begon te drentelen.
Als een haas spoedde ik mij terug naar de kast. Terwijl ik het topje van de kast omhoog liftte, liet ik Conny met onze kleding in de kast stappen. Nadat ik haar direct was gevolgd, liet ik het topje van de kast weer zakken.
Nog geen minuut later werd de deur opnieuw geopend. Ditmaal met veel meer lawaai. Er trad wederom iemand de zaal binnen.
Kort daarna hoorden we het gordijn open en dicht getrokken worden. We merkten dat juffrouw Plaisir en haar bezoeker onze turnkast bestegen. Weer even later hoorden we haar smachtend uitroepen: “Oh Hans, grijp mij met je grote, sterke handen bij mijn billen en druk me zo krachtig mogelijk tegen je aan”. Toen Hans daarop antwoordde met: “Avec plaisir ma cherie”, wisten we het zeker. Het was de stem van De Lange. Hij had zijn handen weten te leggen op juffrouw Plaisir’s achterwerk.
Terwijl het boven ons hoofd steeds heftiger tekeerging, beroerde Conny mijn inmiddels weer opgegloeide geslacht. Zij liet zich aansluitend heel beheerst daaroverheen zakken en begon langzaam op en neer te bewegen.
Toen het op de kast tot een climax kwam, versnelde Conny onmiddellijk haar dynamiek en wel zodanig, dat we vrijwel direct ons hoogtepunt bereikten. Hierdoor bleef ons gekreun boven onopgemerkt.
In ongewijzigde houding bleven Conny en ik nog enige tijd nagenieten. Door het licht, dat via een opening de kast binnendrong en haar ogen bescheen, zag ik tot mijn voldoening dat Conny’s doorgaans boze blik had plaatsgemaakt voor een van absolute ontspanning en ontlading.

Eerst, nadat het geluid van rap verdwijnende voetstappen tot ons doordrong en we vervolgens de deur van de sportzaal hoorden openen en dichtslaan, kwamen we uit de kast.
Bij de wasbakken in de kleedruimte fristen we ons wat op. Hierna verlieten we het gebouw voor een verkwikkende wandeling in de buitenlucht.
Met een licht gevoel in ons hoofd, wandelden we hand in hand een rondje over het Lucasbolwerk.
Ruim op tijd voor de wedstrijd, keerden we terug in de sportzaal. Daar zagen we onze ploeg nipt verliezen van ASVU.

WORDT VERVOLGD

Voor alle afleveringen klik op: Een langharige op de Rijks HBS

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/