Aflevering 6: Een golf van genot

EEN GOLF VAN GENOT 
Geschreven door Bert Plomp

Mijn zinnen waren nu tot het uiterste geprikkeld door al die fantasieën over Wieky. Het meisje lag nota bene direct naast me, dus binnen handbereik. Ik moest haar daarom wel beroeren. Maar niet de romantische sfeer bederven, door me ineens als een beest op haar storten. Hoe zeer ik dat eigenlijk wel had willen doen.
Gebruikmakend van een probaat middel uit het verleden, toen ik ’s zomers, als jong jochie, meisjes in het buitenbad aanbood even hun ruggetjes in te smeren, bood ik nu de verrukkelijke Wieky heel onschuldig aan, om haar huid te behandelen met zonnebrandcrème. Tenslotte was haar tere velletje inmiddels geruime tijd volledig blootgesteld geweest aan intensieve zonnestraling.
Zonder ook maar een moment te aarzelen, trok Wieky een grote, hemelsblauwe fles Nivea zonnebrandcrème uit haar badtas tevoorschijn. Zij overhandigde die flacon aan mij met een enigszins provocerende blik in haar ogen.
Nadat ik een flinke scheut van dit witte goedje in mijn handpalm had gegoten, begon ik voorzichtig en heel teder haar buik te bewerken. Toen ik merkte dat ze dit als aangenaam ervoer, breidde ik de behandeling aan weerszijden van haar buik, naar boven en naar beneden, beetje bij beetje uit. Mijn insmeren kreeg hierna zachtjesaan een meer massageachtig karakter. Toen ik mijn massage even onderbrak om mijn hand opnieuw te vullen met crème, trok ze direct daarop mijn gevulde hand naar haar borsten. Waar ik de betasting van haar lichaam niet zelf had durven hervatten, daar had zij nu mijn hand heen geleid.

Aanvankelijk met één hand en daarna, toen ik mijn zelfbeheersing enigszins begon te verliezen, met beide handen, begon ik haar borsten alsmaar wilder te bewerken en voelde ik Wieky steeds heftiger reageren.
Terwijl ik mijn massage voortzette, begon ik haar lippen te kussen. Toen zij voorzichtig met haar tong mijn mond binnendrong en ik die handeling overeenkomstig beantwoordde, werd het tongzoenen spoedig zo vurig, dat we buiten adem dreigden te geraken.
Nu hield ik het niet meer. Vanaf dat moment masseerde ik de borsten van mijn beminde nog maar met één hand en begon ik met mijn andere hand haar geslacht te stimuleren. Van haar mond bewoog ik vervolgens mijn vochtige lippen over haar hals naar haar borsten. Haar borsten rezen en daalden als een schip op een onstuimige zee. Op het ritme van haar heftige ademhaling.
Haar tepels hadden zich nu ferm opgericht en waren verhard. Vol begeerte nam ik ze wisselend in mijn mond. Al doende dacht ik even terug aan mijn mogelijke reïncarnatie. Wat een heerlijk vooruitzicht om door haar gezoogd te worden als klein jongetje.

Ik lag nu languit bovenop Wieky en masseerde haar nu ook met mijn hele lijf. Toen ik onderwijl zachtjes in haar tepels beet, voelde ik dat Wieky haar onderlichaam omhoogduwde. Dat gaf mij de gelegenheid om makkelijk met mijn hand onder haar billen te komen en met mijn vingers haar vagina verder te stimuleren. Wieky leek nu alle controle over haar lichaam te verliezen. Zij probeerde, om dat te voorkomen of om een geprefereerd standje aan te nemen, zich op haar buik te kantelen. Ik gaf haar alle ruimte om dat te doen. Een korte onderbreking kwam mij namelijk ook wel goed van pas.
Hevig hijgend bleven we korte tijd zo liggen. Wieky op haar buik en ik op mijn zij.
De aanblik van haar achterste deed mijn opwinding echter niet verminderen. Die opwinding nam juist nog meer toe.
Wat had ze lekkere billen. Haar rugzijde was niet alleen een lust voor het oog, maar voor alles in mijn lijf wat naar bevrediging snakte.
Haar rug volgend, afdalend vanaf haar nek over haar ruggengraat, en dan weer stijgend over haar niet te steil oplopende derrière en tot slot weer geleidelijk afdalend naar haar slanke benen. Dat beeld deed me denken aan een langgerekte golf op weg naar de kust. Een langgerekte golf van genot, die aan het einde van zijn tocht explodeert.

Wieky’s billen waren ideaal van elkaar gescheiden. Gescheiden door een mooie, niets verhullende, donkerroze vallei, lopende vanaf haar stuitje tot aan haar schaambeen. Met daarin opgesloten haar meest intieme poorten.
Aan weerszijden van die vallei zag ik de steil oplopende rondingen van haar billen. Aan het einde van die vallei, waar deze breder werd, zag ik haar opgezwollen, vochtige vagina glinsteren. Glinsteren in het felle zonlicht. Tussen haar bovenbenen was net genoeg ruimte om vast te stellen, dat haar dijen perfect gevormd waren.
Slechts een bovenmenselijk wezen met een goddelijk oog voor design kon zoiets moois hebben gecreëerd, dacht ik. Als man meende ik toen al gauw, dat deze schepper vrijwel zeker van het mannelijke geslacht moest zijn geweest. Iemand die wist hoe het vrouwelijke lichaam er idealiter uit moest zien om een man het hoofd op hol te brengen. Maar gelijktijdig kon ik me ook heel goed voorstellen, dat het om een vrouwelijke schepper ging. Iemand die feilloos wist en voelde wat een man begeerde. Of wat een vrouw begeerde, die voor dezelfde verrukkingen viel als ik. Misschien is het wel een biseksuele designer geweest. Eentje die van twee walletjes wilde eten.
Hoe het ook zij, voor mij was en is het lichaam van een vrouw het mooiste kunstwerk dat er ooit is vervaardigd.

WORDT VERVOLGD

Voor alle afleveringen klik op: Met Wieky tussen de postzakken

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/