Aflevering 7: Een slappe reactie

EEN SLAPPE REACTIE
Geschreven door Bert Plomp

Na beide “Op-Art-meisjes” Ineke en Tineke had ik, eveneens in Driebergen, contact met alweer een blond meisje, dat deed denken aan de fotoboekjes in het geheime kistje. Die boekjes hadden kennelijk meer indruk op mij gemaakt dan ik verwachtte.
Het was een kortstondig avontuur. Het duurde slechts een avond en een gedeelte van de aansluitende nacht.
Tijdens een avondje dansen in “de Prins van Oranje” in Driebergen, kwam ik letterlijk en figuurlijk in aanraking met ene Agnetha. Deze verleidelijke, jonge vrouw was de dochter van een Nederlandse vader en een Zweedse moeder.
Agnetha had lang, lichtblond haar, mediterraan blauwe ogen en volle, sensuele lippen. Ze had een lichaam dat de fantasie van ieder jongmens op hol deed slaan. Mijn belangstelling werd niet direct gewekt door haar stevige borsten. Mijn aandacht was vooral gevestigd op haar onderlichaam. Ze had een mooi buikje, dat iets vooruit stak en omlaag enigszins scherp naar binnen week. Haar leest was strak en ze had een echte billenkont, die tot mijn verbeelding sprak.

Na wat intiem geschuifel op muziek van de aldaar optredende Blue Diamonds, liep de avond om elf uur ten einde.
De bewuste avond was ik op de Tomos vanuit Utrecht naar Driebergen gereden. Zoals het destijds hoorde, bood ik het meisje netjes aan om haar even thuis af te zetten. Ze woonde in de directe omgeving van de “de Prins van Oranje”.
Bij haar ouderlijk huis aangekomen, nodigde zij mij uit binnen te komen. Van welke uitnodiging ik gaarne gebruik maakte.
Haar ouders waren er niet. Ze waren voor een weekje naar familie in Stockholm, liet Agnetha mij terloops weten.
Dit was nu een pracht kans om met een meisje vrij en blij de nacht door te brengen, meende ik. Vergeleken met een eerdere obscure situatie onder een kil viaduct, waren de omstandigheden thans werkelijk paradijselijk.
Agnetha nam mij bij de hand en leidde mij naar boven, naar haar slaapvertrek. Haar kamer ademde een poezelige sfeer en was doordrongen van een zoete meisjeslucht. Ik voelde me er direct op mijn gemak.

Agnetha verkeerde van het avondje dansen, en het daarmee gepaard gaande lichamelijke contact, nog steeds in een tamelijke staat van opwinding. Eenmaal thuis, wilde ze verder geen tijd verloren laten gaan.
Voor mijn begerige ogen kleedde ze zich pijlsnel uit en ging languit op haar buik op bed liggen. Ik wist niet hoe snel ik uit mijn kleren moest komen om haar te vergezellen.
Ik ging op haar liggen en begon met mijn geslacht tussen haar verrukkelijke billen te schuren. Zonder enige weerstand drong ik kort daarop soepel bij haar binnen. Terwijl ik haar bereed, kwam de zinnelijke gedachte in mij op om Agnetha bij haar lange haren te vatten en haar hoofd wat achterover te trekken. Toen ik die gedachte in de praktijk bracht, gaf haar hoofd echter niet mee. Haar hoofd bleef waar het was. Tot mijn grote schrik constateerde ik vervolgens dat ik een losse, weelderige bos blond haar in mijn rechterhand hield. Dat ik tegen de achterkant van een kaal hoofd aankeek. In een ondeelbaar moment dacht ik, dat ik zo ruw tekeer was gegaan, dat ik Agnetha de haren uit het hoofd gerukt had.
Snel zag ik in dat het om een blonde pruik ging. Dat Agnetha een pruik droeg om haar kaalheid te maskeren. Het beeld onthutste me zodanig dat mijn penis het direct liet afweten en niet meer overeind te krijgen was.
Wat een weergaloze nacht had moeten worden, werd een domper van formaat. Nadat ik mijn blondine gedag had gezegd, sloop ik met de staart tussen mijn benen het huis uit.
Eenmaal buiten, startte ik mijn brommer en verdween spoorslags in het duister richting Utrecht.

Achteraf vond ik mezelf een enorme slapjanus en had ik dikke spijt dat ik niet gebleven was. Ik vond het karakterloos dat ik van een kaalhoofdig meisje van slag was geraakt. Slap dat ik het hazenpad had gekozen en Agnetha in zo’n toestand alleen had achtergelaten. Ik besefte dat ik op dat terrein nog heel wat te leren had.

In dezelfde periode, in het Napoleonplantsoen, genoot ik iedere avond, vanuit mijn bed, van het mooie uitzicht op de slaapkamer van een zeer appetijtelijk,  bijna volwassen buurmeisje. Dit meisje verzorgde vrijwel iedere avond voor belangstellenden een erotisch getinte show. Achter gesloten vitragegordijnen verrichtte zij, in het licht van een sterke lamp, een halfuur lang sensuele, gymnastische oefeningen. Haar gymnastiekpakje was een opwindend, weinig verhullend “setje”.
Jammer genoeg bevond mijn slaapkamer zich toentertijd op de begane grond en die van haar op de derde etage van het volgende gebouw. Mijn buurman op de derde etage van mijn flat, moet een fantastische tijd hebben gehad.

WORDT VERVOLGD

Voor alle afleveringen klik op: Van zelfbevrediging kun je blind worden

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/