De multiculti samenleving

DE MULTICULTI SAMENLEVING
Geschreven door Bert Plomp

Ik vind dat we in onze multiculti samenleving rekening moeten houden met hoe de bevolking is samengesteld en wat de gevoelige punten zijn.
Daarom stel ik voor dat we bijvoorbeeld betreffende de Sinterklaasviering tot een roulerende samenstelling overgaan voor de personen van Sinterklaas en Zwarte Piet.
Voor het komende sinterklaasfeest stel ik voor dat de rol van Sinterklaas wordt vertolkt door een mooie lesbische negerin en die van Zwarte Piet door een jonge blonde blanke pedofiel.
Het jaar daarop zou Sinterklaas vertolkt kunnen worden door een uitgeprocedeerde homoseksuele Noord-Koreaanse gewezen communist en Zwarte Piet door een heteroseksuele Eskimo, die bij ons asiel heeft aangevraagd omdat hij op de vlucht is voor de kou. Omdat momenteel in Nederland opnieuw gedefinieerd moet worden wat eigenlijk een eskimo is en derhalve zijn verzoek voorshands niet ingewilligd kan worden, is die keuze nog hoogst onzeker.
Tevens zou het ook wel eens zo mogen zijn dat de kindertjes niet op een boot uit Spanje moeten wachten, maar bijvoorbeeld op een touringcar uit Kiev.

EINDE

Voor meer gratis verhalen en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/