When I was young

WHEN I WAS YOUNG
Geschreven door Bert Plomp

”When I was young” is een verzameling van verhalen over de jeugd van Bert Plomp.
Bert is op Nieuwjaarsdag 1948 geboren in Hengelo (Ov) als zoon van twee ”officieren” in dienst van het Leger des Heils en op rondreis door Nederland, het evangelie verkondigend.
Terug op het hoofdkwartier van het Leger des Heils aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht, vangt Bert als kleuter zijn avonturen aan in het centrum van de stad.
Nadat zijn ouders het Leger hebben verlaten, betrekt het gezin Plomp een flat in een naoorlogse nieuwbouwwijk in Utrecht Zuidoost: Het Lodewijk Napoleonplantsoen.
In deze wijk groeit Bert op en ontdekt hij met zijn vrienden dat er buiten het voetbal ook nog andere boeiende zaken te ontdekken zijn: de meisjes.
Opgroeiend in een tijd waarin afgerekend werd met allerlei conservatieve opvattingen en met de opkomst van bands als The Rolling Stones, blijkt de godsdienstige strijd van zijn ouders om hem op het rechte pad te houden een kansloze missie en ontstaan er tal van hilarische situaties.

ISBN: 9789048434602

“When I was young” is bij iedere boekhandelaar te verkrijgen, ook bij de online-verkopers. Geef eenvoudigweg vorenvermeld ISBN-nummer op en je ontvangt het juiste boek.

Alle opbrengsten van dit boek gaan naar een goed doel, namelijk naar dierenwelzijn: Stichting Dierenwelzijn Ierland

Voor alle boeken klik op: Boeken