Zogenaamde voetbalkenners

ZOGENAAMDE VOETBALKENNERS
Geschreven door Bert Plomp

Als ik vroeger met een beleggingsvisie was gekomen die qua uitkomst, in negatieve zin, zo ver van de werkelijkheid lag, had ik direct mijn koffers kunnen pakken.

De uitslag van Feyenoord-Ajax, te weten 6-2, maakt voor de zoveelste keer duidelijk dat die voetbalwijsneuzen van Veronica Inside niet meer dan overbetaalde arrogante amateurs zijn.

Wat werd die Feyenoord-aanhanger Boskamp in de afgelopen aflevering afgezeken door Gijpje en die “Snor”. Afgezeken over het feit dat Boskamp meende dat heel Feyenoord echt wel meer waard was dan 20 miljoen Euro. Dit afgezet tegen het feit dat alleen al de waarde van Frenkie de Jong, die voor 90 miljoen Euro van Ajax naar Barcelona verhuist, die waarde meer dan viermaal overtreft. Dus Feyenoord had geen enkele kans tegen Ajax dit weekend, volgens dit koppel. Hoe anders was het resultaat.

Met het uiten van zo’n voetbalvisie ben je als programmamaker wellicht beter uit met het aan die praattafel uitnodigen van een laagbetaald willekeurig individu, zoals ik, met enig verstand van voetbal.

Wat een ontmaskering.

EINDE

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077