Aflevering 6: De verlossende ontlading

DE VERLOSSENDE ONTLADING
Geschreven door Bert Plomp

Het was ver in Augustus 1964, dat ik met mijn beide meisjes opnieuw een bezoek bracht aan Woestduin. Het was die dag broeierig warm.
Nadat we wat hadden liggen zonnen en gezwommen, besloten we het natuurbad te verwisselen voor een ander stukje natuur. We wilden een afgezonderd plekje zoeken in het nabijgelegen bos, om aldaar de rest van de dag door te brengen.
We fietsten een stukje terug richting de camping. Bij de begraafplaats, de plek waar we elkaar voor het eerst zagen, sloegen we rechtsaf het bos in. Aan het einde van de zandweg parkeerden we de fietsen en gingen te voet dieper het bos in. Na een smal bospaadje te hebben verlaten, trokken we dwars door het struikgewas, totdat we een verlaten, idyllisch, open plekje bereikten.
Ineke en Tineke hadden een zwart-wit geblokte plaid meegebracht. Nadat we wat takken hadden laten plaatsmaken voor zacht bosmateriaal, spreidden beide meisjes de deken uit over de grond.
Zonder enige gêne kleedden Ineke en Tineke zich aansluitend rap uit en vlijden zich poedeltjenaakt naast mij neer op de deken. Mij bleef geen andere keuze dan hun voorbeeld te volgen. Het viel mij op dat beiden ook vrij bruin waren op plekken, waar normaliter het laatste textiel hun huid bedekte.

Ineke trok nu een fles Nivea zonnebrandolie uit haar badtas tevoorschijn. Ze goot een flinke scheut van de olie in de palm van haar hand en begon Tineke ermee in te wrijven. Tineke volgde terstond haar voorbeeld.
Het bleef niet bij het oliën van elkaars romp en ledematen, ook de wederzijdse intieme delen werden ruimhartig onderhanden genomen. Daarbij wondden de meisjes elkaar zo op, dat ze regelmatig naar adem snakten. Het was een zeer erotisch schouwspel.
Plotseling, alsof het was afgesproken, staakten ze de massage. Terwijl ze bleven liggen, schoven ze hun onderlichamen zover mogelijk tussen elkaars dijen. Zover, dat hun vagina’s contact maakten. Met beide armen omklemden ze een dijbeen van de ander, zodat ze hun geslachtsorganen nog steviger op elkaar  konden persen. Door wild heen en weer te bewegen met hun onderlichamen, brachten ze elkaar opnieuw tot extase.
Ik lag erbij en ik keek ernaar. Ik voelde me een beetje het derde wiel aan de wagen. Het viel niet mee me onbetuigd te laten. Het liefst was ik ertussen gesprongen en als een beest tekeer gegaan. Maar dit was een liefdesspel tussen twee meisjes. Ik vond dat ik me daar niet in moest mengen.

Mijn beproeving was echter nog niet ten einde.
Terwijl Ineke op haar rug lag, kroop Tineke op haar. Ze lagen zodanig gekeerd, dat ze met de mond ieders onderlichaam binnen bereik hadden. Met de tong stimuleerden ze nu elkaars clitoris. Met de vingers de rest van mekanders vagina.
De vrijage werd heftiger en heftiger, totdat ze beiden tot een orgasme kwamen. Buiten adem bleven ze een tijdje roerloos liggen.
Terwijl ik zag dat de hemel snel betrok en dreigende, donkere wolken zich stapelden, merkten beide meisjes dat het de hoogste tijd was mij ook te betrekken in hun activiteiten.
Met haar mooie kontje gericht naar mijn gezicht, ging Ineke geknield over mijn borst zitten en boog zich voorover naar mijn opgewonden geslacht. Met haar mond begon ze mijn stijve penis te liefkozen. Gelijktijdig verleidde Tineke met haar vagina mijn mond tot actie te komen en bewerkte ze onderwijl met haar lange, slanke vingers Inekes geslachtsorgaan.
Ieder van ons probeerde een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen.
Langs Tinekes rug omhoog blikkend, zag ik dat de hemel inmiddels inktzwart was gekleurd, met hier en daar nog wat witte vlakken. Tevens zag ik de eerste bliksemschichten en hoorde het vervaarlijk donderen. Ik rook de wellustige geur van vaginaal vocht, vermengd met die van ozon en in aantocht zijnde regen. Al die indrukken deden me duizelen, gelijk het effect van Op-art.
Hier was echter geen sprake van optisch bedrog. Dit was puur natuur. Een natuur die op het punt stond zich te ontladen. Ik voelde dat ik het evenmin nog langer kon uitstellen. Aan de opwinding en het gekreun van de meisjes te oordelen, gold voor hen hetzelfde: “The point of no return” was gepasseerd.
Terwijl het donderde en weerlichtte dat het een lieve lust was, gingen ineens de hemelsluizen wijd open en het water kwam met bakken uit de hemel vallen. Op dat moment bereikten we gedrieën een verlossende climax.
In elkaars armen hebben we de aangenaam verkoelende plensbui over ons uit laten storten en van het natuurgeweld genoten.
Toen het weer droog was, hebben we ons aangekleed en onze spullen gepakt. Genietend van de heerlijk frisse, verkwikkende boslucht, zijn we teruggelopen naar de fietsen en voldaan huiswaarts gekeerd.

Met Ineke, de professors dochter, heb ik nog een gekke ervaring thuis in het Napoleonplantsoen beleefd.
Het was een weekend in september. Ik had mijn ouders op de hoogte gesteld dat ik met mijn vriendinnetje op zondag thuis zou komen ontbijten.
In die tijd, ik was toen 16, kwam het regelmatig voor, dat ik het hele weekend met mijn Tomos pleite was.
Dat weekend had ik Ineke zo gek gekregen, dat ze, zonder haar hartsvriendin, met mij aan de zwier ging.
Na de nacht op de camping in Doorn te hebben doorgebracht, arriveerde ik, met Ineke achterop de brommer, om een uur of elf ‘s morgens bij mijn ouders.
Toen we binnen traden, kon ik werkelijk mijn ogen niet geloven. Daar stond een deftig aangeklede ontbijttafel op ons te wachten. Met niet alleen allerlei lekkers erop, maar ook met vingerdoekjes en bakjes citroenwater bij de borden.
Voordien kende ik zo’n entourage uitsluitend van tv.
Hoe mijn ouders op het idee waren gekomen om zo uit te pakken, was mij een raadsel. Maar ja, als de dochter van een professor je huis bezoekt.

Het zal niet aan de kwaliteit van dit paasontbijt hebben gelegen. Maar na dit weekend was het jammer genoeg over en uit met mijn Op-art-meisjes.
Tja, ik had ook beter moeten weten. Ineke en Tineke waren onafscheidelijk van elkaar en aan een fraai kunstwerkje moet je niet tornen.

WORDT VERVOLGD

Voor alle afleveringen klik op: Van zelfbevrediging kun je blind worden

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/