De zoete smaak van succes

DE ZOETE SMAAK VAN SUCCES
Geschreven door Bert Plomp

Beste vrienden, mijn ster is rijzende. Ik merk namelijk in toenemende mate belangstelling van mooie jonge vrouwen die naar mijn vriendschap dingen. Dagelijks ontvang ik FB-verzoekjes van meisjes, gehuld in een topje met een diep uitgesneden decolleté – en vaak nog veel schaarser en brutaler gekleed –, die mij recht in mijn gezicht aanstaren met de vraag op de lippen: “Bert wil je me alsjeblieft nemen als vriend?” en dan antwoord ik: “Natuurlijk meisje, natuurlijk wil ik jou best nemen, maar ik zit al al aan mijn maximum aantal FB-vrienden en ik ga niet een aantal loyale vrienden de deur wijzen om een reeks mooie meisjes aan boord te hijsen. Zo zit ik namelijk niet in mekaar en bovendien heb ik aan één mooie lieve vrouw meer dan genoeg.”
Hoewel, in slechts één geval zou ik een uitzondering daarop willen maken en dat is wanneer mijn favoriete vrouw Patricia Paay mij met een vriendschapsverzoek zou vereren. Maar tot nog toe heeft zij niets van zich laten horen: ze schijnt te kampen met een blaasontsteking en moet de hele dag nodig plassen.
Daarom van hieruit: Van harte beterschap Tricia.

EINDE

Voor meer gratis verhalen en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/