Trek ook eens een geel hesje aan!

TREK OOK EENS EEN GEEL HESJE AAN!
Geschreven door Elise Tochweer

Dankzij politici die te obsessief bezig zijn met het plan om van de wereld een zogenaamde eenheid te maken verliezen ze de belangen uit het oog van de Nederlanders.
De Nederlanders roepen en schreeuwen al heel lang voor verandering aangezien ze het zat zijn om hun familie, vrienden en kennissen ten prooi te zien vallen aan jihadachtige gebeurtenissen zoals verkrachtingen, steekpartijen, berovingen, aanrandingen, autobranden en overvallen.
De trauma’s die ten gevolge van deze jihadaanvallen worden aangericht hebben we mijns inziens te danken aan politici die door het openlaten van de grenzen dit soort gebeurtenissen faciliteren. Er is geen controle op wie er ons land binnenkomt en wie eruit vlucht. De grenzen sluiten levert vele voordelen op afgezien van de werkgelegenheid die het verschaft bevordert het de veiligheid, en gaat het de smokkel van wapens, drugs en mensenhandel tegen. Onbegrijpelijk voor mensen met gezond verstand dat ze nog open zijn.
En mijns inziens mag de Burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema nog eens diep nadenken over haar uitspraak dat het boerka-verbod niet bij Amsterdam past. Ten eerste wist ik niet dat burgemeesters af mogen wijken van het landelijke beleid maar afgezien daarvan verbergen terroristen zich ook in een boerka. Misschien past het burgemeester zijn niet zo goed bij Femke Halsema.
Wat ook onbegrijpelijk is voor realistisch ingestelde mensen (ook wel extreemrechtse mensen genoemd) is het feit dat er nu een voor 500 uitgeprocedeerde een speciale opvang in Amsterdam komt om ze te helpen bij het vormgeven van hun eigen toekomst, al dan niet in Nederland. En dat er nog meer opvangplaatsen komen.
Uitgeprocedeerd en dan toch mogen blijven? Waarom moeten ze blijven? Waarom worden ze niet gewoon uitgezet? Ze hebben hier niets meer te zoeken en ondertussen krijgen ze brood, bed en bad en daarbij leefgeld en een casemanager. Het mag wat kostten allemaal…
En ondertussen zijn er ouderen die ons land hebben opgebouwd, gevochten hebben voor onze vrijheid en hun hele leven hebben gewerkt en die in armoede leven. Die geen gratis eten, drinken, een huis, leefgeld en hulp krijgen. Het is te gek voor woorden en persoonlijk maakt het mij pisnijdig.
Dit Rutte3 kabinet mag van mij naar huis, ze verwaarlozen en discrimineren de Nederlanders net zoals de vorige Rutte-kabinetten en willen 1 wereldpolitiek met 1 ideologie als “geloof” en proberen dat te realiseren in samenwerking met de EU-dictator en de VN die voor 80% uit islamieten bestaat.
Sluit u aan bij andere terecht bezorgde Nederlanders, loop mee in een geel hesje-bijeenkomst en laten we ervoor zorgen dat in ons Nederland de vrijheid van meningsuiting, de gelijke rechten van vrouwen en de vrijheid van geloof blijven bestaan.

EINDE

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/