Over de lach en wat die waard is

OVER DE LACH EN WAT DIE WAARD IS
Geschreven door Pauke Vee

Wat ik schrijf dat is de som van mijn heftige verleden. Misschien was dat soms wat krom maar nu volg ik toch echt de rede.
Zo kan ik hier wel schetsen, dus het interesseert me dan ook geen lor als er iemand is die vindt dat ik zit te zwetsen.
Want holle vaten klinken hard, zeg ik heel erg open maar ze kunnen voor mijn paard naar de bliksem lopen.
Want de lijm die bindt is humor en ook al heb jij of ik een tumor, wat nooit ontbreken mag is de lach, ook al is het gegeven niet leuk ik breng via het web de lach als fijn spinrag gewoon omdat het kan en mag en ik het nog nergens eerder zag, want trauma’s zijn aan de orde van de dag, als vroeg 21e eeuwse Facebook Art in de context van traumaverwerking in woord en gedicht gedacht, en ik promoot niet want ik ga niet overstag, tenzij voor een mooi bedrag.

EINDE

Voor meer gratis verhalen en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/