Middeleeuwse normen

MIDDELEEUWSE NORMEN
Geschreven door Elise Tochweer

Er is een verschil in het racist zijn. Want tegenwoordig ben je al een racist als je kiest voor het behoud van je land, je eigen cultuur en tradities. Het heeft niets te maken met racist zijn, wel met het willen behouden van je eigen ras, maar dat gebeurt in vele culturen. En daar lijkt me niets mis mee, het is nu eenmaal iets unieks.
Een racist is iemand die een ander uitsluit op basis van hun levenswijze, cultuur of geloof. En dat is nu precies wat de islam doet, de islam is dus racistisch en ongewenst. De koran zegt: 61:9 De islam zal zegevieren over alle andere geloven (vrijheid van geloof), en 3:20 Moslims moeten geen vriendschap sluiten met niet-moslims (verbinden met je medemens) en ook 4:101 Behandel niet-moslims als gezworen vijanden.
Verdragen gemaakt tussen landen gaan voor nationale wetten en dus voert Den Haag de EU-agenda uit, het #kalergiplan, en nu wil Rutte ook het #mondiaalmigratiepact gaan tekenen wat betekend dat er geen illegaliteit meer is, het beleid dat nu al wordt aangehouden want illegalen worden al ontzien, ook als ze criminele activiteiten plegen. Ons land dat is kapot bezuinigd, overbelast is met bijstandsuitkeringen en waar ziekenhuizen sluiten, azc’s geopend worden om de volgende bijstandtrekkers op te vangen die veel sneller een woning krijgen dan de Nederlanders die al jaren staan ingeschreven. Onverklaarbaar en met dank aan Den Haag.
Ons land wordt overstroomd met mensen met middeleeuwse normen, waarden en gebruiken, opgehaald door de EU of die via alle open grenzen zich in ons land schuil kunnen houden in de bossen en nu waarschijnlijk op weg zijn naar het volgende bos. We glijden dankzij wanbeleid vanuit Den Haag langzaam terug naar een onbeschaafd land, een dictatuur waar de waarheid wordt verzwegen en u via de staatstelevisie geïndoctrineerd wordt met positief nepnieuws.
En dat in opdracht van de EU en de VN die wil dat we leven naar de VN-standaarden, dat zijn zoals u wel begrijpt de islamitische. Waarin vrouwen niet gelijkwaardig zijn, democratie niet bestaat, homo’s niet getolereerd worden en kritiek niet is toegestaan.
De voornamelijk islamitische immigranten komen niet hier om in vrede te leven, dat staat namelijk niet in hun al 1400 jaar oude handboek de koran. Ze komen hier, en ze hebben hulp van de EU en het anti-Nederlandse politieke kartel in Den Haag, om ons land te veroveren, om de islam inclusief de shariawaanzin te implementeren in ons land en Europa. De islam is een veroveringsstrategie, op sociaal en politiek vlak en die islamitische cultuur die ons verrijking zou brengen zo zei het nepnieuws heeft ons andere dingen gebracht… O.a. meer zedendelicten tegen meisjes en vrouwen, meer kindbruidjes, meer haat tegen christenen en joden, vele autobranden (jihad) en plofkraken.
Dit is Nederland, het land van de Nederlanders en voor iedereen die zijn steentje bijdraagt en in vrijheid wil leven, die de Nederlandse wetten en bevolking respecteert, geen sharia nonsens uitdraagt, en voor iedereen die zich aanpast aan onze geldende Nederlandse normen, waarden, wetten, cultuur en tradities.
En diegenen die daar een probleem mee hebben en liever in een onvrij islamitisch land willen leven staat het vrij om Nederland te verlaten. Islam en vrijheid gaan nu eenmaal niet samen dus het is tijd om een keuze te maken en dit zoveelste anti-Nederlandse kabinet de wacht aan te zeggen. Genoeg is genoeg, onze kinderen hebben het recht om op te groeien in een land waar iedereen gelijk is en vrouwen gelijke rechten hebben.

EINDE

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/