Marrakesh verdrag

MARRAKESH VERDRAG
Geschreven door Elise Tochweer

Het AD heeft een heel stuk geschreven zonder het probleem bij de naam te noemen, wat op zich ook wel weer knap is. Nergens wordt vermeld hoe het komt! Nergens wordt vermeld of het Nederlanders zijn of Polen misschien… Maar we weten allemaal dat hasj bij een bepaalde niet-westerse bevolkingsgroep hoort, een bevolkingsgroep die erom bekend staat dat ze de meeste plaatsen in de gevangenis (als ze er al terecht komen) bezet.
Een bevolkingsgroep waar een cultuur heerst die en indruist tegen de Nederlandse cultuur en waarbij de vrouwen niet gelijkwaardig zijn aan de man. Een bevolkingsgroep die een totalitaire ideologie aanhangt waarbij kindbruidjes, pedofilie dus, gedoogd wordt omdat dat nu eenmaal bij die in mijn ogen vrijheid berovende ideologie hoort.
En die gedachtegang van de kinderen die vanuit huis en in de moskee deze ideologie hebben meegekregen zien we terug in het onderwijs, en op vele andere plaatsen, waar het gebrek aan respect voor ons, vrouwen en de westerse samenleving zichtbaarder wordt.
https://www.ad.nl/binnenland/docenten…/
Een bevolkingsgroep, zo heeft de ervaring in eigen land en de feiten uit andere “open grenzen” landen ons geleerd, die zich het gastland zo eigen willen maken dat het uit het oogpunt van deze ideologie eist dat het gastland uiteindelijk islamitisch wordt. Kijk naar Zweden en Engeland bijvoorbeeld waar de jihadpraktijken, staan beschreven in elke koran, vele slachtoffers maken elke dag.
Dit Rutte3 kabinet, dat globalistisch gedachtengoed als een leidraad ziet en alle nationale wetten aanpast aan verdragen met andere landen is voornemens het #mondiaalmigratiepact ook wel het #Marrakeshverdrag genoemd te ondertekenen. Het verdrag dat een onophoudelijke vloedgolf van voornamelijk Afrikanen naar ons land zal brengen. Migratie wordt een recht, illegaliteit vervalt. Dit verdrag bevordert de diversiteit in Nederland wat mijns inziens tegelijkertijd een aanslag is op onze nationale normen, waarden en cultuur en tradities. Om nog maar niet te beginnen over de veiligheid met de inbreng van miljoenen meer mensen die een andere normaliteit met zich meebrengen. En wat betreft de volksgezondheid of denkt u werkelijk dat die miljoenen mensen medisch gekeurd worden op besmettelijke ziektes.
https://apokalypsnu.nl/2018/11/22/mee…/
Dit door de VN aangestuurde verdrag wordt door de nationale bevolkingen en regeringen van veel landen als iets zeer negatiefs gezien en Israël, Australië, Hongarije, Zwitserland, Oostenrijk, België, Tsjechië, Kroatië, Amerika, Bulgarije, Slovenië, Japan, Italië, Polen, Estland, Brazilië, Denemarken en Noorwegen weigeren om dit meer, meer, meer verdrag te ondertekenen. Hopelijk is Nederland ook zo verstandig!

EINDE

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/