Gelijke behandeling vrouwen

GELIJKE BEHANDELING VROUWEN
Geschreven door Elise Tochweer

Lang geleden was er een tijd waarin de vrouw nog niet volledig ontwikkeld was en niet beter wist als dat het als vrouw voorbestemd was om het huishouden te doen en de man te dienen. Gelukkig hebben vrouwen toen het licht gezien, zijn het gevecht aangegaan en zijn gelijkheid gaan eisen en hebben dat hier in onze westerse maatschappij ook gekregen. Hier in Nederland zijn vrouwen gelijk aan de man en is in feite iedereen gelijk, of ze nu anders denken, geloven of een ideologie najagen en zich daardoor aansluiten bij de kerk van het vliegende spaghetti monster. (Het bestaat echt)
Het is ook daarom dat we in Nederland en andere westerse maatschappijen clashen met de mohammedaanse cultuur omdat de vrouwen daar niet als gelijkwaardig worden beschouwd en zo zegt het handboek van de moslims, de koran, dat vrouwen geslagen, verkracht en gebruikt mogen worden. En dat meisjes uitgehuwelijkt mogen worden als klein meisje van een jaar of 10. En dat is hetzelfde als pedofilie in de ogen van de mensen met een westerse cultuur en dat kan niet toegestaan worden, niet in Nederland en niet in Europa. We weten allemaal wat het met een jong onschuldig kind doet als het op jonge leeftijd blootgesteld wordt aan pedofielen, het beïnvloed de rest van je leven…
Met het oog op de islamitische asielinvasie die door de EU en de VN in gang zijn gezet vallen in vele “open grenzen” landen vrouwelijke slachtoffers door voornamelijk islamitische daders. Omdat dat in islamitische begrippen niet echt een misdaad is… De islam is in 1400 jaar niet veel veranderd terwijl wij, de westerse maatschappijen die barbaarse en vrouwonvriendelijke gebruiken gelukkig hebben afgeschaft.
De VN, die bestaat uit merendeels landen waar de islam heerst met de sharia voor vrouwen, beslist over mensenrechten.
Mensenrechten bestaan mijns inziens voor alle mensen en dus ook voor vrouwen.
Of vallen de gelijke rechten van vrouwen niet onder de mensenrechten en moeten we ons hier in Nederland terecht zorgen gaan maken omdat ook dit Rutte3 kabinet slaafs en zonder geweten de gemaakte afspraken die samengaan met de lidmaatschappen van de EU en de VN volgen, zonder te kijken naar wat de dagelijkse consequenties nu eigenlijk zijn en kijken mijns inziens alleen naar de geldstromen die deze invasie voor bepaalde instanties en organisaties oplevert.
De consequenties van deze islamitische asielinvasie is voor vele mensen een reden om de straat op te gaan. De moedige Fransen begonnen, en vele landen volgen ondertussen in solidariteit met de Fransen en de bevolkingen in Europa.
Want in elk land waar politici aan de macht zijn die wereldpolitiek boven landelijke politiek zetten staat de bevolking op voor het behoud van hun eigen identiteit, cultuur, tradities, vrijheid van geloof, de vrijheid van meningsuiting, vrijheid in zijn algemeen en natuurlijk de gelijke rechten van vrouwen. Loopt u mee dit weekend in een geel hesje?

EINDE

Voor meer gratis verhalen, gedichten en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/