Aflevering 22a: 2018

2018
Geschreven door Gerda ten Wolde

Oei, oei, wat was dat eng vannacht! Knallen en flitsen, uren lang. Beau en ik zaten in ons huisje dicht tegen elkaar te trillen van angst. Eerst die afschuwelijke en verdrietige dag gisteren en dan ook nog eens zo’n doodenge nacht er achteraan. Dat is niet goed voor een muis, dat kan ik je wel vertellen. Wat was ik blij dat Beau bij mij was. Wel sneu voor Aurélia, want die was nu helemaal alleen in het huisje van mijn ouders.

Als Mamma misschien nog leeft, hoop ik wel dat ze een veilig plekje heeft gevonden voor de nacht. Wat Killer Cat betreft; ik hoop dat die rot kat een beroerde nacht heeft gehad. Na de moord op mijn vader heeft hij dat, wat mij betreft, dik verdiend.

Hij en zij van het grote huis vonden het zeker niet eng, want tijdens al die gekleurde flitsen en knallen gingen ze gewoon naar buiten. Ik zag ze naar de buren lopen en toen hoorde ik al die mensen om beurten zeggen:

“GELUKKIG NIEUWJAAR ”

WORDT VERVOLGD

Voor meer gratis verhalen en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/